Dan Brandon Bilzerian som er hans fulle navn, er kjent som Instagram-kongen og er en stor kjendis på nett og i sosiale medier. Dessuten er han en av de rikeste personene i verden. Følger du Dan Bilzerian på sosiale medier vet du sikkert hvorfor mangemillionæren er så berømt. Han omgir seg med flotte biler og lettkledde damer, har interesser utenom det vanlig og ville holder ville fester.

Alt dagligdags for Dan Bilzerian – og han trives med det. Dan Brandon Bilzerian vokste opp i en rik famile så han har alltid vært vant til å ha penger. Faren hans kom til amerika som en del av den armensk jødiske immigrasjonen. Faren hans hadde flere store investeringer og eide i tillegg et robotics selskap. Dan Bilzerian, moren hans og lillebroren Adam vokste opp i rikdom. Familien Bilzerian bodde i et stort herskapshus i Tampa, Florida. Huset hadde 11 soverom, innendørs basketballbane, svømmebasseng med vannsklier selvfølgelig, til og med et fjell i vulkansk stein de hadde importert.

All denne luksusen kunne Bilzerian familien nyte. Moren Teri, faren Paul og de to sønnene hadde overflod. Den amerikanske millionærens barndom var preget av ensomhet og stress til tross for familiens formue. Han fikk lite oppmerksomhet fra familien, spesielt faren var alltid opptatt, aldri hjemme og ga ingen oppmerksomhet. Når faren først kom for å snakke med Dan var det for å fortelle han at han skulle i fengsel for skatteunndragelser. Dan måtte begynne å lære om livet alene på grunn av dette. I tillegg brukte han mye av familiens penger til å kausjonere ut faren og prøvde finne måter å tjene tilbake formuen på. I den amerikanske Hæren gikk det ikke så bra for han, så han begynte å spille poker isteden. Det var en treg start og han mistet alle pengene sine. Likevel ga han ikke opp og det gikk ikke lenge før han var ved pokerbordet igjen.

Denne gangen begynte han å tjene store penger. Den amerikanske mangemillionæren hadde et liv vi alle kan drømme om. Dan Bilzerian klarte å tjene tilbake formuen sin og har nok penger til å leve et luksuriøst liv til tross for alle nedturer. Han har nok, ikke bare til seg selv, men også for kommende generasjoner.

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Navn

e-post

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here